Student-stagiair(e)

Word jij onze nieuwe student-stagiair(e)?

Van Campen Liem is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze student-stagiaire.
Van Campen Liem biedt jou de mogelijkheid ervaring op te doen in de internationale ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk.

Van Campen Liem is een dynamisch kantoor gericht op de internationale ondernemingsrechtpraktijk. Ons kantoor bestaat uit advocaten, belastingadviseurs en (kandidaat-) notarissen. Als adviseurs en transactiejuristen zorgen zij voor optimale ondersteuning en begeleiding in de ondernemingsrechtelijke transactiepraktijk.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het uitzoeken en analyseren van juridische vraagstukken al dan niet met het geven van een presentatie over je bevindingen, het assisteren bij lopende zaken en het helpen opstellen van (notariële) concept-documenten. Als student-stagiaire krijg je de kans om te ervaren hoe de internationale ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk er uit ziet en wat er in die praktijk van jou zal worden verwacht.

Ben jij derde – of vierdejaars student notarieel recht, rechtsgeleerdheid of fiscaal recht, heb je affiniteit met het ondernemingsrecht of fiscaal recht en ben je geïnteresseerd in een stage voor 6 tot 8 weken? Dan komen we graag in contact met jou!