Kandidaat-notaris met 3+ jaar ervaring

Van Campen Liem is een hoogwaardig boetiekkantoor met meer dan 60 advocaten, fiscalisten en notarissen in Nederland en 30 fee earners in Luxemburg, die elk hun ervaring hebben opgedaan bij diverse grote internationale advocatenkantoren.

Van Campen Liem behandelt met veel enthousiasme en ambitie het complete juridische en fiscale spectrum van M&A, Private Equity, Venture Capital en herstructureringen, en geeft cliënten doorlopend geïntegreerd juridisch en fiscaal advies.

Sinds de oprichting van ons Amsterdamse kantoor in 2012 is gebleken dat de behoefte vanuit  de nationale en internationale praktijk aan een onafhankelijk Nederlands kantoor met ervaren advocaten, fiscalisten en notarissen nog groter is dan we aanvankelijk dachten. Ter versterking van ons team zijn we daarom op zoek naar:

een kandidaat notaris met minimaal 3 jaar ervaring in het ondernemingsrecht, affiniteit met de M&A-praktijk, uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (woord en geschrift) en een ondernemende, klant- en servicegerichte, coöperatieve instelling.

Je krijgt een verantwoordelijke rol en draait mee op onze praktijk waarbinnen we transacties van A tot Z begeleiden. Je werkt samen met zowel advocaten, fiscalisten, (kandidaat-)notarissen op kantoor als met collega’s van bevriende binnen- en buitenlandse advocatenkantoren. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een frisse, informele werkomgeving, bieden we je de kans om mee te groeien met, en mee te bouwen aan ons kantoor. Medewerkers krijgen goede opleidingsmogelijkheden en er is volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het aanbrengen van een eigen focus binnen de praktijk.

Onze cliënten hechten aan onze solide en pragmatische advisering. Medewerkers komen daarom bij ons het beste tot hun recht als ze naast goede inhoudelijke kwaliteiten beschikken over een proactieve, dienstverlenende instelling. Wij zoeken iemand die als persoon bijdraagt aan het team, zelfstandig kan werken en die opgedane kennis en ervaring snel in de praktijk weet te brengen.