Gezocht: BTW-specialist (drie tot zes jaar ervaring)

Wie zijn wij?

Van Campen Liem is een jong kantoor met 80 fee earners die elk hun ervaring hebben opgedaan bij diverse grote internationale advocatenkantoren. Van Campen Liem behandelt met veel enthousiasme en ambitie het complete juridische en fiscale spectrum van M&A, private equity en venture capital transacties, en geeft cliënten doorlopend ondernemingsrechtelijke en fiscale adviezen.

Sinds de start van ons kantoor in februari 2012 blijkt de behoefte aan een onafhankelijk Nederlands kantoor met ervaren advocaten, fiscalisten en notarissen voor de nationale en internationale praktijk nog groter dan we in 2012 mochten hopen. Ter versterking van ons team zijn we daarom op zoek naar:

Een BTW-specialist met drie à zes jaar ervaring op het gebied van fondsen, M&A en houdster- en/of financieringsactiviteiten.

Wat zal je doen en wat bieden wij?

Je adviseert internationale cliënten en draait mee in een geïntegreerd team bestaande uit advocaten, fiscalisten, en (kandidaat)notarissen. Je hebt geregeld contact met collega’s van bevriende binnen- en buitenlandse advocatenkantoren in ons netwerk. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuke en laagdrempelige werkomgeving, bieden we je de kans om mee te groeien met en te bouwen aan dit jonge kantoor. Medewerkers krijgen een goede opleiding en er is volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om een zelfstandige rol te ontwikkelen.

Onze cliënten hechten aan onze solide en pragmatische advisering. Daarom komen medewerkers bij ons het beste tot hun recht als ze naast uitstekende inhoudelijke fiscaal-juridische kwaliteiten, beschikken over een proactieve, dienstverlenende instelling. Wij zoeken een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en die opgedane kennis en ervaring snel en direct in de praktijk kan brengen.

Hoe pas jij bij ons?

Je hebt ten minste 3 à 6 jaar relevante ervaring met BTW op het gebied van fondsen, M&A en houdster- en/of financieringsactiviteiten. Daarnaast spreek en schrijf je vloeiend Engels. Jij bent een echte teamspeler met ondernemingszin en een commerciële instelling. Verder ben je pragmatisch en beschik je over zeer sterke technische, schriftelijke en interpersoonlijke vaardigheden.

Solliciteren en/of behoefte aan een kennismaking? Stuur je brief met CV aan Kim Koets of Linsey Vosman (Human Resources).