Belastingadviseur (2 – 5 jaar ervaring)

Van Campen Liem groeit verder! Gezocht: belastingadviseur (twee tot vijf jaar ervaring)

Van Campen Liem is een jong kantoor met 35 fee earners die elk hun ervaring hebben opgedaan bij diverse grote internationale advocatenkantoren. Van Campen Liem behandelt met veel enthousiasme en ambitie het complete juridische en fiscale spectrum van M&A, private equity en venture capital transacties, en geeft cliënten doorlopend ondernemingsrechtelijke en fiscale adviezen.

Sinds de start van ons kantoor in februari 2012 blijkt de behoefte aan een onafhankelijk Nederlands kantoor met ervaren advocaten, fiscalisten en notarissen voor de nationale en internationale praktijk nog groter dan we in 2012 mochten hopen. Ter versterking van ons team zijn we daarom op zoek naar:

een belastingadviseur met twee tot vijf jaar ervaring in de internationale structurerings- en transactiepraktijk.

Je adviseert internationale (veelal Amerikaanse en Turkse) cliënten en draait mee in een geïntegreerd team bestaande uit advocaten, fiscalisten, en (kandidaat)notarissen. Je hebt geregeld contact met collega’s van bevriende binnen- en buitenlandse advocatenkantoren in ons netwerk. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuke en laagdrempelige werkomgeving, bieden we je de kans om mee te groeien met en te bouwen aan dit jonge kantoor. Medewerkers krijgen een goede opleiding en er is volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om een zelfstandige rol te ontwikkelen.

Onze cliënten hechten aan onze solide en pragmatische advisering. Daarom komen medewerkers bij ons het beste tot hun recht als ze naast uitstekende inhoudelijke fiscaal-juridische kwaliteiten, beschikken over een proactieve, dienstverlenende instelling. Wij zoeken een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en die opgedane kennis en ervaring snel en direct in de praktijk kan brengen.

Vragen en behoefte aan nadere inlichtingen? Neem contact op met
Cees Kersten (notaris, partner).

Solliciteren en/of behoefte aan een kennismaking? Stuur je brief met CV aan
Renuska Ramcharan (Human Resources).