Fiscalist, circa 3 tot 5 jaar ervaring (internationale praktijk)

Van Campen Liem is een relatief jong kantoor met momenteel meer dan 50 fee earners, waarvan de meesten hun carrière zijn begonnen bij een groot internationaal opererend advocatenkantoor of een van de ‘Big Four’ kantoren. Van Campen Liem bestrijkt met veel enthousiasme en ambitie het complete fiscale en juridische spectrum van M&A, private equity en venture capital transacties en voorziet haar cliënten doorlopend van ondernemingsrechtelijke en fiscale adviezen.

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuke en laagdrempelige werkomgeving, bieden we je de kans om mee te groeien met en te bouwen aan dit jonge kantoor. Medewerkers krijgen een goede opleiding en er is volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om aan een eigen praktijk te bouwen.

Onze cliënten hechten waarde aan onze solide en pragmatische advisering. Daarom komen medewerkers bij ons het beste tot hun recht als ze naast uitstekende inhoudelijke juridische kwaliteiten, beschikken over een proactieve, dienstverlenende instelling. Wij zoeken een team-player die opgedane kennis en ervaring snel en direct in de praktijk kan brengen.

Vragen, behoefte aan nadere inlichtingen of solliciteren? Neem contact op met Renuska Ramcharan of via +31621603557/ +31207601651.