Advocaat-medewerker Corporate/M&A (vanaf 3 jaar werkervaring)

Van Campen Liem is een hoogwaardig boutique kantoor met meer dan 40 advocaten, fiscalisten en notarissen in Nederland en 25 fee earners in Luxemburg. Van Campen Liem levert geïntegreerd juridisch en fiscaal advies aan haar nationale en internationale cliënten, met een focus op M&A, private equity, vastgoed en herstructureringen.

Voor de verdere uitbouw en versterking van onze groeiende M&A/private equity praktijk zijn we op zoek naar:

  • Advocaat-medewerker Corporate/M&A, met een afgeronde beroepsopleiding Advocatuur, minimaal 3 jaar werkervaring in het ondernemingsrecht (binnen een transactie- en adviespraktijk), goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (in zowel woord als geschrift), en een ondernemende, klant- en servicegerichte en coöperatieve instelling.

Je draait mee in een verantwoordelijke rol in onze praktijk waarin we transacties van A tot Z begeleiden. Je stelt zelfstandig (eerste versies van) de transactiedocumenten op, voert onderhandelingen, en werkt nauw samen met advocaten, fiscalisten, (kandidaat)notarissen op kantoor en met collega’s van bevriende binnen,- en buitenlandse advocatenkantoren in ons netwerk. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuke en laagdrempelige werkomgeving, bieden we je de kans om mee te groeien met en te bouwen aan de M&A-praktijk. Medewerkers krijgen een goede opleiding en er is volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het aanbrengen van een eigen focus binnen de praktijk.

Onze cliënten hechten aan onze solide en pragmatische advisering. Daarom komen medewerkers bij ons het beste tot hun recht als ze naast uitstekende inhoudelijke juridische kwaliteiten, beschikken over een proactieve, dienstverlenende instelling. Wij zoeken een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en die opgedane kennis en ervaring snel en direct in de praktijk kan brengen.