Ben jij onze nieuwe (notariële) secretaresse?

Van Campen Liem is op zoek naar een – bij voorkeur parttime (0,6 – 0,8 FTE) – (notariële) secretaresse ter ondersteuning van ons notariaat.

Van Campen Liem is een jong kantoor met meer dan 50 fee earners (advocaten, fiscalisten en notarissen), die bijna allemaal hun ervaring hebben opgedaan bij grote internationale advocatenkantoren. Van Campen Liem behandelt met veel enthousiasme en ambitie het complete juridische en fiscale spectrum van M&A, private equity en venture capital transacties, en geeft cliënten ondernemingsrechtelijke en fiscale adviezen.

Je gaat onderdeel uitmaken van ons notariële team en samen met onze huidige secretaresse de (kandidaat-)notarissen ondersteunen in de dagelijkse praktijk. De werkzaamheden bestaan uit onder meer uit het (assisteren bij het) opstellen van notariële stukken, dossierafhandeling, het zelfstandig opstellen en afhandelen van handtekening legalisaties, (digitaal) dossierbeheer en telefoonbeantwoording.

Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Nederlands als Engels is vereist. We zoeken een zelfstandige, accurate, flexibele, stressbestendige en proactieve collega. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen meerdere verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen. Goede digitale vaardigheden zijn belangrijk. Je hebt minimaal een secretaresse opleiding bij Schoevers of vergelijkbare secretaresse opleiding.  Ervaring als juridische/ notarieel secretaresse is een pre.

Voor vragen, nadere inlichtingen of sollicitaties mag je contact opnemen met Renuska Ramcharan (HR).
renuska.ramcharan@vancampenliem.com
+
31 (0)20 760 16 51